DANNY BRYANT XXL SHOW
za. 18/11/17 - DE BOSUIL - WEERT

Deze nog jonge blues gigant, afkomstig uit het Engelse graafschap Hertfordshire, begon op vijftien-jarige leeftijd gitaar te spelen. Drie jaar later was hij al professioneel als beroepsmuzikant bezig en werd hij bekroond als 'jonge gitaar belofte'.
Het afgelopen decennium bestond voor Danny en zijn band uit een eindeloze hoeveelheid aan kilometers reizen en bijna tweeduizend shows in vele landen over de hele wereld. Naast zijn vele fans krijgt hij nu ook in de blueswereld zelf de erkenning die hij verdient. Hij wordt genoemd als een van de beste van deze generatie blues artiesten! Classic rock Magazine benoemde hem zelfs in 2016 als een van de 100 beste Blues zangers in de wereld. Zijn collega's hebben dit over hem te zeggen:

Joe Bonamassa: “A fantastic guitar player... able to take a Fender Stratocaster and really make it sing...” 
Walter Trout: “What sets him apart is his passion and feeling. Danny’s playing grabs you with its intensity and urgency.”

2017 is het begin van een nieuw hoofdstuk voor Danny, hij is begonnen aan een tour door Europe met een speciale 9-koppige big band. Danny omschrijft het zelf als iets wat hij altijd al had willen doen: We mixen het nieuwe met het oude: modern versus nieuwe versies van mijn eigen werk. Het album hiervan is zojuist uitgekomen en dit beloofd al veel goeds voor zijn show in De Bosuil op 19 november.

Support: SweetKiss Momma 

De Amerikaanse band SweetKiss Momma (afkomstig uit Puyallup, USA) debuteerde 2010 met het album Revival Rock, gevolgd door A Reckoning Is Coming in 2014. De band heeft meerdere band members gehad, maar frontman Jeff Hamel is al die jaren de constante factor geweest. De huidige bezetting is, naast Hamel, de broers Jeff en Troy Moss op gitaar en zang, bassist Kevin Dale en drummer Zach Cooper.

 

3 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding:
DANNY BRYANT
Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime

zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd op woensdag 15 november 2017

INFO & TICKETS