THE COLORIST ORCHESTRA
& LISA HANNIGAN

zo. 19.11.17 - HET DEPOT - LEUVEN

Kobe Proesmans en Aarich Jespers houden met hun avontuurlijke kamerpopcollectief The Colorist Orchestra enkel contouren van bestaande songs over en kleuren ze dan opnieuw in. Daarbij nodigen ze telkens een internationale zanger(es) uit van wie ze het repertoire herarrangeren en opnieuw componeren.

Ook nu kunnen we uitkijken naar een fascinerende samenwerking met Lisa Hannigan. Het repertoire van de Ierse pop-folk dame heeft een sterke connectie met de Ierse muzikale traditie. Zowel live als op plaat worden haar songs begeleid in een stijl en klank die sterk aansluit bij traditionele country & gospel. Toch is er een aansluiting met pop muziek te ontwaren in producties van onderandere Joe Henry en Aaron Dessner (The National).

The Colorist Orchestra vervoert de songs van Lisa Hannigan naar een andere wereld. Verder weg uit de traditionele sfeer en dichter bij het orkestraal-klassiek. Het doel is niet te wedijveren met het origineel, evenmin om een song te deconstrueren om het ‘specialer’ te maken. De nieuwe compositie is een bewerking waar andere facetten van de song naar boven kunnen komen. Eén waar de wereld van Lisa en die van The Colorist Orchestra elkaar vinden.

 

 

3 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding: THE COLORIST ORCHESTRA

Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime hier zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd woensdag 15 november 2017