THE MAGIC OF SANTANA
ZO. 24.11.19 - DE BOSUIL - WEERT


Het begon allemaal met een The Magic of Santana gedeelde droom. De droom om de muzikale geest door te geven. Waarmee Carlos Santana het publiek mee fascineerde sinds Woodstock.

Een grote selectie van zijn favoriete nummers inspireert het publiek en neemt hen mee op een muzikale reis door het werk van deze uitzonderlijke kunstenaar. Negen muzikanten, die hebben samengewerkt in Hamburg, Duitsland, presenteren het wereldberoemde Santana-gevoel op het podium op een ongelooflijk authentieke manier.
Geen wonder dat de band regelmatig speciale gasten uit de voortreffelijke kring van originele leden van SANTANA presenteert, zoals de zanger Alex Ligertwood. Dit alleen al is een teken van vertrouwen in de kwaliteit van de band. Natuurlijk wordt het unieke SANTANA-geluid met liefde voor detail en de originele muziekinstrumenten gepresenteerd. Congas, bongo’s en timbales zijn – naast het onderscheidende gitaargeluid Santana – indrukwekkend gepresenteerd.

Dat onderscheidende gitaargeluid van Carlos zal authentiek zijn, maar met een persoonlijke noot, uitgevoerd voor The MAGIC of SANTANA door Gerd Schlueter kom je heel dicht bij het origineel! Een perfecte aanvulling op zijn gitaarspel is de keyboarder Jens Skwirblies, die sinds zijn vroegste jeugd eveneens is beïnvloed door de muziek van Santana.

 

3 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding:
THE MAGIC OF SANTANA
Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime

zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd op woensdag 20 november 2019