De vader van de moderne rockmuziek met een nieuw album én een verjaardagsfeest in Het Depot!

John Mayall's Bluesbreakers was legendarisch in de jaren '60 en '70 en golden altijd al - zeker live - als één der meest gerenommeerde blues-leerscholen: helden als Eric Clapton, Peter Green of Mick Taylor gingen van bij hem verder naar Cream, Fleetwood Mac, Free en andere Rolling Stones. Zelf is John Mayall een uitzonderlijk getalenteerd op piano, orgel, gitaar en bluesharp. Een levende legende, zeg maar.

Dit jaar wordt de grootmeester 85. Een passage in Het Depot kan dan uiteraard niet ontbreken! In februari releasete hij zijn nieuwste worp 'Nobody Told Me', waarop Mayall’s band ondersteund wordt door gastbijdragen van toppers als Joe Bonamassa, Todd Rundgren, Carolyn Wonderland en Steven Van Zandt.

Om zijn 85ste verjaardag te vieren én 'Nobody Told Me' voor te stellen trekt John Mayall ook op Europese tour, met aan zijn zijde de fantastische gitariste Carolyn Wonderland en de onbreekbare ritmetandem Greg Rzab (bas) en Jay Davenport (drums). Ben je een rechtgeaarde bluesliefhebber? Je weet waarheen op 30 oktober.

 

5 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding: JOHN MAYALL / HET DEPOT

Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime hier zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd donderdag 24 oktober 2019