THE WATERBOYS
di. 12.11.19 - Koningin Elisabethzaal - Antwerpen

  

The Waterboys komen met een nieuw album opnieuw naar België. Dit keer staan ze op 12 november met een exclusieve show in de Koningin Elisabethzaal.

De band rond de Schotse zanger en gitarist Mike Scott, maakte in de jaren tachtig al furore met wereldhit 'The Whole Of The Moon’, afkomstig van het succesalbum 'This Is The Sea’. De mix van country, gospel en Ierse folk maakte de muziek van de mannen baanbrekend en onderscheidend. Scott ging vervolgens begin jaren negentig solo, maar na de millenniumwisseling ging hij weer spelen onder de naam The Waterboys.

Na de succesvolle release van het veelgeprezen ‘Modern Blues’ in 2015 en het dubbele album ‘Out Of All This Blue’ in 2017, dat ze toen voorstelden in een uitverkochte De Roma, brachten The Waterboys eind mei hun nieuwe album ‘Where The Action Is’ uit.

De titel van de plaat is geïnspireerd op het refrein van Robert Parkers klassieker uit de jaren 60 ‘Let's Go Baby’. Frontman Mike Scott wordt gezien als één van de beste Britse songwriters van de afgelopen 40 jaar: bekende artiesten als Ellie Goulding, Rod Stewart en Prince coverden nummers van de inmiddels 60-jarige legende.

‘Where The Action Is’ is een allesomvattend album met fantastisch geschreven songs, doorspekt met muzikale experimenten en genialiteit. Zowel trouwe fans van The Waterboys als nieuwe bekeerlingen vinden gegarandeerd hun gading!

 

5 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding: THE WATERBOYS

Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime hier zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd op vrijdag 8 november 2019

INFO