P-A-U-L – GUNSHOT LULLABY

Als je aan blues denkt, denk je automatisch aan de Mississippi Delta of aan Chigaco. Detroit Blues is een minder voor de hand liggend genre. Paul Andrew Ulysses Lamb (P-A-U-L) is in Detroit geboren en getogen en maakt authentieke blues rock. P-A-U-L’s tweede album Gunhot Lullaby komt deze herfst in de Benelux uit.

Tijdens de opnames van Gunshot Lullaby werkte P-A-U-L samen met zijn vaste partner Eric Hoegemeyer in de Rustbelt Studio’s. Het album is live opgenomen met bandleden Paul Randolph en Charles Weldon Hughes. De legendarische producer Al Sutton (Kid Rock, Uncle Kracker) zorgde voor de eindmixen.

Gunshot Lullaby klinkt volwassener dan zijn eerste album Hangin’ On For Dear Life, maar tegelijkertijd hoor je ook iets van het kinderlijke enthousiasme dat P-A-U-L voelde toen hij voor het eerst een Jimi Hendrix plaat hoorde. Gunshot Lullaby is een rauw blues rock album dat door Classic Rock Magazine (UK) omschreven wordt als “fresh, streetwise and exciting”. Naast Hendrix zijn ook invloeden van P-A-U-L’s helden Stevie Ray Vaughn, Bob Seger, Johnny Cash en Johnny Winter terug te horen op Gunshot Lullaby.

20 sept 2010 : BackStageHotel – Amsterdam semi-akoestiek
22 sept 2010 : Bluesmoose Live Café in Café De Comm, te Groesbeek (radio opnamens)!
23 sept 2010 : Podium café de Graauwe Hengst, Lange Haven 28 in Schiedam
25 Maloe Melo – Amsterdam (electric)

 


 

Artiest info
Website  
 


Distr: Bertus

video