DOUG SAM – DOUG SAHM AND BAND / THE SIR DOUGLAS BAND / DOUG SAHM – GROOVERS PARADISE

 

 

Douglas Wayne SAHM (1941-1999)

"I'm a part of Willie Nelson's world and at the same time I'm a part of the Grateful Dead's. I don't ever stay in one bag…
I (used to) play steel guitar with Alvin Crow and they (called) me Wayne Douglas. I have all these aliases. Wayne Douglas. Doug Saldaña. Saldaña is the name the Mexicans gave me. They said that I had so much Mexican in me that I needed a Mexican name…"

Douglas Wayne Sahm (1941-1999) was een Texaans country artiest en multi-instrumentalist, die ook belangrijk was als roots rocker en blues muzikant én, die heel toonaangevend was voor de Tejano/Tex-Mex muziek (de Texaans-Mexicaanse muziek, die verschillende vormen van folk en populaire originele muziek van de Mexicaans-Amerikaanse inwoners van Centraal en Zuid Texas samenvatte / nvdr). Doug was de oprichter en leider van The Sir Douglas Quintet. Later richtte hij met Augie Meyers, Freddy Fender en zijn protegé Flaco Jiménez de Texas Tornados en Los Super Seven op. Hij was naast muzikant ook een grote baseball fan. Doug heeft twee zonen. Shawn Sahm trad als leider van Shawn Sahm & the Tex Mex Experience in de voetstappen van zijn vader en Shandon Sahm was van 1999 tot 2002 drummer van de Meat Puppets.

Douglas Wayne was als kind al door zijn uitzonderlijke muzikale kwaliteiten, met "Teardrops In My Heart" op radio zender KMAC in San Antonio te horen toen hij vijf was. Hij was in de daar op volgende jaren op de Louisiana Hayride radio te horen naast sterren als Webb Pierce, Hank Thompson en Hank Williams. In 1952 stond hij als elfjarige op het podium van de Skyline Club in Austin, TX, met Hank Williams Sr.. Het was Hank Williams' laatste publiek optreden, voor hij op Nieuwjaarsdag in 1953 stierf. Sahm had al een vaste plaats in de Grand Ole Opry show als hij dertien is.

Doug debuteerde in 1955 onder de naam Little Doug Sahm bij Sarg Imprint met ‘A Real American Joe’. Drie jaar later was hij de frontman van een reeks backing bands. Eerst van de Pharaos en later van Dell-Kings en de Mar-Kays. Sahm nam voor lokale labels enkele singles op, waaronder zijn Little Richard versie van "Crazy Daisy" [1959], "Just a Moment" b / w "Sapphire" [1961] en "Lucky Me" [1963]. Meerdere jaren probeerde Sahm producer Huey P. Meaux (ook gekend als “Crazy Cajun” – Meaux had succes met Barbara Lynn en Dale & Grace) aan te trekken, maar Meaux was niet geïnteresseerd. Als reactie op de Beatlemania in Amerika adviseerde Meaux Sahm om zijn haren te laten groeien, een goep te beginnen en nummers te schrijven in “Cajun two-step beat”. Meaux gaf Sahm’s band een Engels klinkende naam The Sir Douglas Quintet. In 1965 scoorden ze een internationale hit met "She's About A Mover", een Texas pop nummer, dat duidelijk knipoogt naar "She's A Woman." Van The Beatles.

Na een arrest voor het in bezit zijn van marijuana verlaat Sahm Texas en vestigt hij zich in 1966 in San Francisco. Hij blijft daar vijf jaar en neemt dan o.a. ‘Mendocino’ op.

In 1973 nam Jerry Wexler van Atlantic Records Sahm’s contract van Mercury over en bracht Wexler onder de naam van Doug Sahm And Band een album uit met een "supergroup" featuring Bob Dylan, Dr. John, David Bromberg en Flaco Jimenez.

In 1983 tekenden Sahm en Augie Meyers bij het Zweedse label Sonet en tourden ze uitgebreid in Europa. Hun single "Meet Me In Stockholm" (uit hun ‘Midnight Sun’ LP) werd de één van de best verkopende in Scandinavië.

In 1985 keerde Sahm terug naar Amerika en vormde in Canada met Amos Garrett een nieuwe band. In 1988 keerde hij terug naar Texas en nam er op bij het label van Clifford Antone. In 1989 tourde hij met Angela Strehli en Flaco Jimenez als Antone's Texas R&B Revue. In hetzelfde jaar sprak hij met Cameron Randle (Arista Texas label) over de oprichting van een Tex-Mex versie van de Traveling Wilburys, met als naam The Texas Tornados. De band bracht opnieuw Doug Sahm, Augie Meyers, Flaco Jimenez en Freddy Fender samen. The Texas Tornados brachten acht albums uit, inclusief een "Best Of" antologie. In 1994 herschikte Sahm de band en kwamen zijn zonen Shawn en Shandon bij de band. Daarna nam hij het hard rock album ‘Day Dreaming At Midnight’ en een R&B album ‘The Last Great Texas Blues Band’ op. In 1999 richtte Sahm zijn eigen label Tornado Records op.

Doug Sahm stierf in november in 1999 a.g.v. een hartaanval terwijl hij op vacantie was in Taos, New Mexico. Sahm’s laatste album met origineel materiaal ‘The Return of Wayne Douglas’ werd in 2000, postuum uitgebracht.

DOUG SAHM : DOUG SAHM AND BAND (1973)

(Label: Atlantic Records)

‘Doug Sahm And Band’ is het solo debuut van Doug Sahm. In 1972, nadat hij uit The Sir Douglas Quintet stapte, verhuisde Sahm naar Austin, Texas. Jerry Wexler (van Atlantic Records) nam Sahm’s contract contract van Mercury over. Producer Wexler bracht met Doug Sahm ‘Doug Sahm And Band’ uit met een "super” band, waaronder o.a. Bob Dylan en Dr. John. Na enkele succesvolle albums in de late jaren ’60, spliite de band in 1972. Doug Sahm, die toen in San Francisco woonde, keerde terug naar Austin, Texas.

In de ontluikende alternatieve muziek scene van Austin waren artiesten als Willie Nelson en Jerry Jeff Walker actief. Sahm was regelmatig in Austin in de Soap Creek Saloon en Armadillo World Headquarters te zien. Bij Atlantic Records, die geinteresseerd was in de ontwikkleing van de alternatieve country muziek, startte producer Jerry Wexler met een Country & Western afdeling.

De opnames van het album ‘Doug Sahm And Band’ startten in 1972 in de studio’s van Atlantic records in NYC. Sahm, Wexler en Arif Mardin waren de co-producers. De gastmuzikanten waren Bob Dylan – zang, gitaar, harp, orgel, Dr. John (Mac Rebenack) – orgel, piano, David "Fathead" Newman – tenor sax, Flaco Jimenez – accordeon, David Bromberg – dobro, slide gitaar en Kenny Kosek (samen met Doug Sahm) – twin fiddle. Ook Elton John bezocht de studio tijdens de opnames.

Dave Kirby’s "(Is Anybody Goin' to) San Antone" opent het album. Hier maken we (zoals later in “Faded Love”) een eerste keer kennis met de “twin fiddles” van Sahm en Ken Kosek. Verder zijn hier ook de steel gitaar van Charlie Owens en Bob Dylan te horen, die samen met Sahm de harmonieën zingt. Dylan is daarna ook nog met een gitaar solo te horen in een origineel nummer van Sahm “Blues Stay Away From Me”. In "It's Gonna Be Easy", een nummer van Atwood Allen, zingt Sahm samen met Atwood Allen de harmonieën. In het knappe blues nummer “Your Friends” van Deadric Malone dat hierna volgt, zijn het de blazers David “Fathead” Newman (tenor sax), Wayne Jackson (trompet) en Willie Bridges (baroton sax) die Sahm ondersteunen. In "Poison Love" van Elmer Laird wordt de zang van Sahm  aangevuld door het accordeon van Flaco Jiménez, de piano van Augie Meyers, de dobro van David Bromberg en de mandoline van Andy Statman. Dylan’s "Wallflower" is een nummer waar Sahm ook aan meewerkte en in "Dealer's Blues", een origineel Sahm nummer, speelt Newman de tenor sax solo n wordt hij ondersteund door Jack Walrath op trompet, Martin Fierro op tenor sax en Mel Martin op bariton sax. T-bone Walker's shuffle "Papa Ain't Salty (No More)" en Willie Nelson's "Me and Paul" zijn hierna een knap blues en een vlot R&R nummer. Newman mag tenslotte nog eens soleren in Sahm’s "Don't Turn Around", waarnij het album afsluit met een laatste Sahm original “I Get Off".

Van het album werden "Is Anybody Goin' to San Antone" en "It's Gonna Be Easy" als singles uitgebracht. Het album zelf verkocht niet zo goed en werd in de pers op gemengde reacties onthaald: "The ultimate in mellow country contemporary…" (Billboard review), "There are some rather ordinary moments in the album, but there are some tracks [...] that you just shouldn't do without…" (Robert Hilburn van de Los Angeles Times), "Faltered - A forgetable album…" (The Rolling Stone album guide), "Talent, but not a genius…" (Robert Christgau)… Versus "This is music that is vividly, excitedly alive and captures Sahm at a peak. It's pretty much irresistible…" (Allmusic - Stephen Thomas Erlewine), “An instant classic—energetic, ecstatic, and in general the kind of LP guaranteed to put a smile on your face…" (The Vinyl District)...

 

THE SIR DOUGLAS BAND : TEXAS TORNADO  (1973)

(Label: Atlantic Records)

Doug Sahm’s tweede solo album verscheen in 1973, vlug na zijn ‘Doug Sahm And Band’ album. Het kwam (om het voor iedereen moeilijk te maken) op de markt onder de naam van The Sir Douglas Band, die ondertussen definitief gesplit was. Dit was niet het éérste en enige album, dat onder een “verwarrende” niet Doug Dahm naam uitgegeven zou worden.

In de jaren ’60 en ’70 was er geen band dan The Sir Douglas Quintet, die beter de sterkte en de “richness” van de Texaanse muziek wist samen te vatten. Lead zanger Doug Sahm en zijn muzikale maten stonden immers altijd garant voor hun veelzijdigheid.

Typerend voor ‘Texas Tornado’, als voor ieder album van The Sir Douglas Quintet, is de rauwe Tex-Mex mix van rock & roll, blues, jazz, country en Tex-Mex/Tejano. Sommige nummers zijn “restanten” van sessies, die aan zijn debuut vooraf gingen. Op het album staan vooral originele Sahm songs, aangevuld met één Bobby Charles' cover "Tennessee Blues".

In de line-up zijn naast de gebruikelijke backing muzikanten Dr. John (piano), Flaco Jimenez (accordeon), David Bromberg (dobro) en Fathead Newman (sax) de “gekende” muzikanten. Ook nu weer is de inbreng van de blazers erg belangrijk. Hier zijn het tenor saxofonisten Martin Ferro (1942-2008), David “Fathead” Newman, Rocky Morales & Mel Martin, bariton saxophonisten Mel Martin & Willie Bridges, alt saxophonist George Coleman, trompettisten Jack Wilmoth, Charlie MacBirney, Wayne Jackson & Joe Ellis, trombonist Jimmy Knepper en Flügelhorn speler Neal Rosengarden die er, onafgezien van de stijl van het nummer, de extra swing in blazen.

Soms zijn de nummers jazzy rock nummers (“Ain’t That Loving You”). Even is Sahm een crooner (“Someday”), soms gaat hij Latino (“Blue Horizon” – met opvallende percussie door Pancho Morales, “Hard Way”) en soms is hij de romanticus (“Tennessee Blues” – met Flaco Jiménez op accordeon en David “Fathead Newman op tenor sax”). De meest opvallende nummers zijn hier de Tejano tracks (“Texas Tornado”, “Chicano", “I’ll Be There”, “Nitty Gritty”), die voor het warme gevoel zorgen en, waarin de namen van oude bekenden als Charie Owens, Dr. John, David Bromberg en Augie Meyers opduiken.   

 

DOUG SAHM : GROOVERS PARADISE (1974)

(Label: Warner Bros. Records)

In 1974 versierde Doug Sahm een platen deal met Warner Bros. Hij vroeg o.a. drummer Doug Clifford, bassist Stu Cook (de ex ritme sectie van Creedence Clearwater Revivall), cajun muzikant Link Davis Jr. (keyboards, viool, piano, orgel, saxen), Frank Rodarte (alt sax, fluit, zang, conga’s) en producer / drummer Doug Clifford voor zijn nieuwe album ‘Groovers Paradise’. Rodarte was hier uiteraard niet de enige blazer. Hij was in de studio in het gezelschap van John Wilmeth (trompet) en Ron Stawlings (tenor sax). Een mooi voorbeeld van hun kunnen is de spookachtige bariton sax solo van Link Davis, Jr. in "Just Groove Me".

‘Groovers Paradise’ was opnieuw een uitstekend roots-rock album, met de gebruikellijke Doug Sahm mix van rock, blues, R&B, country, cajun en norteño (een Mexicaans muziek genre dat banden heeft met polka en corridos en waarin de accordeon en de bajo sexto heel belangrijk zijn). Sahm noemt het zelf meerdere keren een trip, een “Tex-Mex Trip”…

Alle nummers zijn originele nummers, behalve de uitstekende bewerking van de traditionele Mexicaanse instrumental van Luis Guerrero "La Cacahuata". Tussen de overige goed geschreven, meestal gedurfde, persoonlijke en ongegeneerde songs, vind je o.a. een country ballade ("Her Dream Man Never Came"), naast ouderwetse rock & roll (het hilarische "For the Sake of Rock 'N' Roll") en het betoverende "Devil Heart". Op de B-kant van de originele LP staan de best te pruimen tracks. Ik noemde al “Just Groove Me”, “Her Dream Man Never Came” en “La CacaHuata”, maar er zijn ook de mooie harmonieën in “Girls Today (Don’t Like to Sleep Alone)” en op het einde "Catch Me in the Morning". Van de afsluiter valt naast het arrangement, ook zijn eenvoud op, waardoor het een uitstekende roots rocker wordt. Let ook op de eenvoudige, bijna onbestaande boodschap van dit nummer ("Bel me in de ochtend, ik ben te moe om nu te praten…"), die bijna alles knap samenvat.

Met ‘Groovers Paradise’ bewijst Doug Sahm dat hij, met het instrumentale krediet dat hij krijgt, een tijdloze "dromer" is… Zou dit de tex-Mex trip zijn, die hij hier op deze mooie hoes (getekend door Gilbert Shelton) bedoelt?

 

Ik wil deze triologie beëindigen met te citeren uit een interview dat Geert Hendrix in 1980 met Doug Sahm deed n.a.v. een optreden in Nederland en dat Sahm heel erg typeert. Sahm eindigt al volgt:

“Kijk, ik wil populair zijn, natuurlijk, maar nooit ten koste van mezelf. Vandaar dat ik mijn eigen zaken behartig. Momenteel ga ik er weer hard tegen aan. Maar als ik te veel tegen mijn zin moet doen, hou ik er net zo gemakkelijk weer subiet mee op…

Mensen vinden vaak dat ik me opgefokt gedraag, maar ik ben helemaal niet opgefokt, ik ben uitgelaten. Ik geniet van het leven. En, ik wil graag dat iedereen zich zo voelt als ik. Dat is eigenlijk het enige wat ik met mijn muziek wil bereiken. Meer niet...”

Eric Schuurmans

Album track list ‘Doug Sahm And Band’:
1”(Is Anybody Going To) San Antone” [Kirby/Martin] - 2”It’s Gonna Be Easy” [Allen] - 3”Your Friends” [Malone] - 4”Poison Love” [Laird] - 5”Wallflower” [Dylan] - 6”Dealer’s Blues” [Sahm] - 7”Faded Love” [Wills/Wills] - 8”Blues Stay Away From Me” [Delmore/Delmore/Raney/Glover] - 9”Papa Ain’t Salty” [Walker/McDaniels] - 10”Me And Paul” [Nelson] - 11”Don’t Turn Around” [Sahm] - 12”I Get Off” [Sahm] – Music / Lyrics as [noted] ℗ 2016 – Produced by Jerry Wexler, Arif Mardin & Doug Sahm

Album Line-up Doug Sahm on the album ‘Doug Sahm And Band’:
Doug Sahm: vocals (1-2,4-5,7-8,10-11), b-vocals (2), lead guitar (3,5,9,11), rhythm guitar, rhythm electric guitar, acoustic guitars, bajo sexto, bass (11), organ (11) & piano (11)
Doug Sahm & Ken Kosek: twin fiddles (1,7)
George Rains: drums (11)
Jack Barber: bass, b-vocals (2)
Augie Meyers: guitar, electric guitar & piano (4,9, solo 10)
Bob Dylan: vocals (1,5,8), harmony, guitar (5,solo 8), harp (10), Hammond organ & Vox organ
Dr. John (Mac Rebennack): organ (5,12) & piano
David Bromberg: dobro (4-5,8,10) & slide guitar
David Fathead Newman (3,solo 6, solo 9,10, solo 11) & Martin Fierro (6,11): tenor sax
Martin Fierro: tenor sax (6,12)
Wayne Jackson (3,9,10) & Jack Walrath (6,12): trumpet
Willie Bridges (3,9) & Mel Martin (6,11,12): baritone sax
Charlie Owens: steel guitar (1-2,7)
Andy Statman: mandolin (4)
Arif Mardin: electric piano (3)
Flaco Jiménez: accordion (4,solo 8)
Atwood Allen: harmony vocals (4,7), guitar, acoustic guitar & rhythm acoustic guitar

Album track list ‘Texas Tornado’:
1”San Francisco FM Blues” - 2”Someday” - 3”Blue Horizon” - 4”Tenessee Blues” [Bobby Charles] - 5”Ain’t That Loving You” [Malone] - 6”Texas Tornado” - 7”Juan Mendoza” - 8”Chicano” - 9”xxI’ll Be There [Burgess] - 10”Hard Away” - 11”Nitty Gritty” – Music / Lyrics by Sahm, and/or where [noted] ℗ 1973 – Produced by Doug Sahm (Arif Mardin & Jerry Wexler – 3,4,5,9)

Album Line-up ‘The Sir Douglas Band’ on the album ‘Texas Tornado’:
Doug Sahm: vocals (1-8,10-lead-9,11), guitar (1-5,8,10,lead-6-7,10), banjo sexto (1,8,11),electric piano (2-3)
Doug Sahm & Ken Kosek: twin fiddles (9)
Frank Paredes & Louis Ortega: harmony vocals & rhythm guitars (6-7)
Charlie Owens: steel guitar (4,8-9)
Atwood Allen: harmony vocals (9,11) & acoustic guitar (9)
David Bromberg: dobro (8-9)
Andy Statman: mandolin (9)
Augie Meyers: organ (1,4,10), Vox organ (8,11), piano (9)
Flaco Jiménez: accordion (4,8-9)
Dr. John (Mac Rebennack): piano (4,8), organ (5,9)
Electric piano : Arif Mardin (5) / Red angeli (7)
Barry Goldberg: piano & organ (6)
Warren Chiasson: vibraphone (2-3)
Electric piano : Mike Nock (1) / George Stubbs (2-3)
Bass : Jack Barber: bass (1-5,8-11) / Steve Vargas (6-7)
Drums : George Rains (1-11), timbales (10)
Percussion : Pancho Morales (2-3)
Benny Valarde: conga & drums (7)
Tenor sax : Martin Ferro (1,10) / David “Fathead” Newman (& flute 2-3) (solo-2,3-5) / Rocky Morales (2-3,11) / Mel Martin (10)
Baritone sax : Mel Martin (1) / Willie Bridges (2-3,5)
Alto sax : George Coleman (3)
Trumpet : Jack Wilmoth (1) / Charlie MacBirney (2-3,11) / Wayne Jackson (4-5) / Joe Ellis (10)
Trombone : Jimmy Knepper (3)
Flügelhorn : Neal Rosengarden (4)

Album track list ‘Groovers Paradise’:
1”Groover's Paradise” – 2 “Devil Heart” – 3”Houston Chicks” – 4”For The Sake Of Rock 'N Roll” – 5”Beautiful Texas Sunshine” – 6”Just Groove Me” – 7”Girls Today (Don't Like To Sleep Alone)” – 8”La Cacahuata (Peanut) [Luis Guerrero] – 9”Her Dream Man Never Came” – 10”Catch Me In The Morning” – Music / Lyrics by Doug Sahm , and/or where [noted] ℗ 2016 – Produced by Doug Clifford

Album Line-up Doug Sahm on the albul ‘Groovers Paradise’:
Doug Sahm: Guitar, Vocals, Piano, Bajo Sexto
Steel Guitar – Gary Potterton
Tenor Sax – Ron Stawlings
Trumpet – John Wilmeth
Marimba – John Rae
Alto Saxophone, Flute, Vocals, Congas – Frank Rodarte
Alto Saxophone, Tenor Saxophone, Baritone Saxophone, Piano, Organ, Fiddle, Vocals – Link Davis, Jr.
Bass, Guitar – Stu Cook
Other [Armadillos By] – Jim Franklin (2)
Drums – Doug Clifford
Backing Vocals : The Valley Boys, The Stovalls

Discography Doug Sahm:
Solo albums: [1970] Together After Five, as Sir Douglas Quintet | [1971] The Return of Doug Saldaña, as Sir Douglas Quintet | [1973] Doug Sahm and Band, as Sir Douglas Band | [1973] Texas Tornad, as Sir Douglas Band | [1974] Groover's Paradise, as Sir Douglas Band, with the Tex Mex Trip | [1976] Texas Rock For Country Rollers, as Sir Doug & Texas Tornados | [1980] Hell of a Spell | [1982] Still Growing, by Augie Meyers with Doug Sahm [1983] The West Side Sound Rolls Again, by Doug Sahm, Augie Meyers, the West Side Horns | [1984] Live: Goin' To San Antone | [1987] Doug Sahm presents the Texas Mavericks, as Texas Mavericks | [1987] The Return of the Formerly Brothers, with Amos Garrett and Gene Taylor [1988] Back to the 'Dillo, 1977 live recordings from the Armadillo World Headquarters, Austin, TX | [1988] Live | [1989] Juke Box Music | [1991] Live in Japan 1990, with the Amos Garrett, Doug Sahm, & Gene Taylor Band | [1994] The Last Real Texas Blues Band, featuring Doug Sahm, half recorded live in 1988 at Antone's, Austin, TX | [1998] SDQ '98, with the Gourds and founders and second-generation SDQ members | [2000] The Return of Wayne Douglas | [2012] The Return of Wayne Douglas, first release on vinyl LP | [2012] Live in Stockholm, Doug Sahm and the Last Real Texas Blues Band | [2012] Inlaws and Outlaws, Doug Sahm and Band, 1973 radio broadcast || Solo compilations: [1976] Hit-Kickers Series Vols. 2–9 (Festival), three LPs in each volume, with one to three Doug Sahm songs in each volume] | [1979] Sir Doug: Way Back When He Was Just Doug Sahm | [1980] For The Record: Austin Country 1973–1980 (Maverick), solo Doug Sahm, Augie Meyers, and other Austin artists | [1981] Sir Douglas: His First Recordings | [1985] Texas Road Runner: The Renner Sides 1961–1964, early singles, first time on LP | [1992] Beach Music Sampler (Antone's), two studio songs by Sahm plus other Antone's artists | [1992] The Best of Doug Sahm's Atlantic Sessions | [1995] Get on Up | [1993] Hole in The Wall 20th Anniversary (Maverick), live collection with three rare Texas Mavericks tracks plus other artists | [1995] His Early Years| [1996] Antone's 20th Anniversary, live blues collection with Sahm playing piano (a rarity) and singing lead on one track | [2000] In the Beginning | [2000] San Antonio Rock: The Harlem Recordings 1957–1961 | [2001] Son of San Antonio: The Roots of Sir Douglas | [2003] The Genuine Texas Groover | [2004] Complete Atlantic Recordings | [2004] He's About a Groover: An Essential Collection || Recordings by other artists: [1973] – Wake of the Flood, by the Grateful Dead: Sahm plays bajo sexto (a Mexican 12-string guitar) | [1976] The Troublemaker, by Willie Nelson: Sahm plays fiddle and sings background vocals | [1977] Rick Danko, by Rick Danko (of the Band): Sahm plays lead guitar on two tracks; two photos of Sahm on inner sleeve | [1979] Live From The Old Soap Creek Saloon, by Freda & the Firedogs: Sahm sings lead on one track | [1982] Redneck in a Rock 'n' Roll Bar, by Red Jenkins: duet with Doug Sahm on the title track | [1998] Los Super Seven, by Los Super Seven: Sahm sings on one track | [2001] Texas Rain, by Townes Van Zandt: Sahm plays 12-string guitar and duets on one track, recorded in the late 1980s | 2002] Songs of Sahm, by the Bottle Rockets | [2009] Keep Your Soul: A Tribute to Doug Sahm, by various artists ||


 

Artiest info
   
 

Label:  BGO Records

 

The Texas Tornados, 1996:
Flaco Jimenez
Doug Sahm
Freddy Fender
Augie Meyers