RIK VAN DEN BOSCH – LOVE ON THE ROCKS (EP)

Rik van den Bosch is eigenlijk een soloartiest, een singer-songwriter met zijn roots in Nederland, maar sinds enkele jaren opererend vanuit het Catalaanse Barcelona waar hij heel wat lokale muzikale vrienden heeft gevonden die hem maar al te graag begeleiden bij de studio-opnamen van zijn albums. Dat was al zo voor de ep “Sea Side, Mountain Side” uit 2011 en ook bij zijn full-cd “Rik van den Bosch & The Dandies” uit 2013 werden de opnamen volledig voltooid in Barcelona.

Nu is er nieuwe ep van Rik van den Bosch op de markt verschenen onder de titel “Love On The Rocks”, zo vernoemd naar één van de vier liedjes die op dit minialbum te horen zijn. De albumtiteltrack kunt u beluisteren via bijgaande video en ook de drie andere nummers “Undertaker”, “When I Lay My Eyes On You” en “Head Full Of Cotton Wool” werden door Rik van den Bosch zelf van tekst en muziek voorzien.

Zichzelf als zanger begeleidend op akoestische gitaar kreeg hij in de studio voor deze opname de instrumentale hulp van Jorge Da Rocha op contrabas, Luis Bestard op drums en Giuliano Gius Cobelli op percussie. Alberto Pérez speelt op viool bij het nummer “Love On The Rocks”, terwijl Carola Zafarana de vrouwelijke backing vocals bij alle liedjes verzorgt. Alweer een heel leuk schijfje dat naar meer van dit moois op een hopelijk snel volgende full-cd doet uitkijken.

(valsam)

 


Artiest info
Website  
 

video