CHANCE MCCOY + JOHNNY IRION TRIO
vr. 18.10.19 - N9 - EEKLO

Chance McCoy

 

Chance McCoy speelt gitaar, banjo en fiddle. De autodidact startte zijn muzikale carrière in de straten van West Virginia. Hij trok nadien de baan op met Chance McCoy and the Appalachian String Band en was vele jaren lid van Old Crow Medicine Show, waarmee hij in 2014 een Grammy won in de categorie Best Folk Album.

In september verschijnt ‘Wander Wide’, het eerste soloalbum van Chance McCoy. De langspeler is een cross over tussen traditionele en hedendaagse muziek. Je hoort een blend van old school bluegrass en folk met moderne rock-‘n-roll arrangementen en een rijke productie. Bovendien slaagt Chance McCoy er samen met zijn band in zijn live energie perfect te capteren op plaat.

Opener Johnny Irion vormt al jaren een folkduo met zijn vrouw Sarah Lee Guthrie en is de voorman van U.S. Elevator. Tegenwoordig trekt de Californische rocker rond met zijn eigen trio. Vorig jaar bracht hij het fel gesmaakte album ‘Driving Friend’ uit, waarvoor hij hulp kreeg van leden van Dawes, Wilco en The Mother Hips. Met de plaat bevestigt Irion zijn reputatie als een van de meest opwindende artiesten binnen de folkrock wereld.

 

Johnny Irion

3 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding:
CHANCE MCCOY
Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime

zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd op maandag 14 oktober 2019