STASH – WALK THE WALK

Artiest info
Website
facebook

 

In België kennen we ‘Stash’ als de groep rond singer-songwriter Gunther Verspecht uit Opwijk en zijn prachtige tophit “Sadness” uit 2005. Maar de groep ‘Stash’ waar we het hier vandaag zullen over hebben heeft helemaal niets met die Belgische band te maken. Het is wel een nieuw opgerichte Amerikaanse supergroep rond een trio topmuzikanten van de Americana-muziekscène.

De bandleden van deze ‘Stash’-formatie zijn de bij ‘Rootstime’ sinds meer dan 15 jaar gekende zanger en multi-instrumentalist Ted Russell Kamp, soloartiest en bassist bij ‘Shooter Jennings’ en Tanya Tucker, naast gitarist, dobro- en mandolinespeler Rich McCulley en drummer Joey Peters die we kennen van zijn werk bij de bands ‘Cracker’ en ‘Grant Lee Buffalo’. Deze drie topmuzikanten uit Los Angeles hebben samen dertien door het trio gecomponeerde liedjes opgenomen voor hun geweldige debuutalbum “Walk The Walk”’.

We krijgen vlot in het gehoor liggende rootsrocksongs te horen met o.a. “Catch Me If You Can”, “You’re The One”, “One Step Ahead Of The Law”, “Talk The Talk”, ”What I Need” en “Hey, Hey, Hey”. Maar ‘Stash’ brengt ook countryrockers met “Queen Of The Highway” en “One Track Mind” en folky nummers met openingstrack “Smoke And Mirrors”, het walsende “Into The Sunset” en “Sweet Salvation Of The Dawn”, naast old school countryballads in “Ain’t That Kind Of Man” en het door Ted Russell Kamp prachtig gezongen liefdesliedje “By Your Side”.

We zijn dan ook verheugd dat we u de integrale plaat op de bijgaande audiovideo mogen aanbieden. Maar laat u daardoor vooral niet weerhouden om het album ook in zijn fysische vorm aan te schaffen want het plezier tijdens de opname van “Walk The Walk’ druipt hier echt af van elk nummer op deze plaat. Voor de fans ook nog deze gouden tip: Ted Russell Kamp kunt u op donderdag 17 februari 2022 live komen bewonderen tijdens een uniek optreden voor een ‘Rootstime Free Living Room Concert’ in Halen (zie info onder de rubriek ‘Living Room’ in de banner bovenaan deze website).

(valsam)